info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024

Κοπή Πίτας Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11π.μ. στη Ταβέρνα Φώτης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 170 στην Λάρισα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε και ευχαρίστησε  τους φίλους και ιδιοκτήτες Μεσαγγάλων και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής Μεσαγγάλων  πιστεύοντας  πως φέτος ο Δήμαρχος θα κάνει το καλύτερο για την περιοχή πριν τα προβλήματα συσσωρευτούν διότι η περιοχή αξίζει πολύ περισσότερο.

Ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι ο Μάκης Αράρ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Αντινομάρχης κύριος Σαμαρίνας Κών/νος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κύριος Μαϊμάρης Δημήτριος,  ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου κύριος Μπάκαβος Βασίλειος.

Κάτω από το άγρυπνο μάτι των μυθικών Θεών του Ολύμπου στην πανέμορφη παραλία της Αιγάνης στον οικισμό ΚΑΣΤΡΙ - ΛΟΥΤΡΟ, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ''ΚΑΨΑΛΗΣ'' πλήρως εξοπλισμένα Εκεί που ανταμώνει ο θεϊκός Όλυμπος τη σμαραγδένια ακρογιαλιά, μέσα στην αγκαλιά του Αιγαίου, βρίσκονται τα Νέα Μεσάγκαλα. Ένα τοπίο με απέραντη φυσική ομορφιά και στοιχεία που αναμφισβήτητα, το κάνουν να διαφέρει από άλλους προορισμούς.