info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Πέμπτη, Ιούλιος 19, 2018

Καλοκαίρι Θάλασσας με πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις

mesagala-thea aigaio2015

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα παράλια του Δήμου Τεμπών ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και για ένα καλοκαίρι στη θάλασσα γεμάτο από χαρά και ψυχαγωγία.

Το 3ο καλοκαίρι στη θάλασσα ενσωματώνει μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στα παράλια του Δήμου Τεμπών με αφετηρία τα Μεσάγγαλα και το Καστρί Λουτρό. Στόχος και των φετινών εκδηλώσεων είναι να εμπλουτίσουν ας κα-λοκαιρινές μας διακοπές με υπαίθριες στο φυσικό τοπίο αθλητικές δράσεις, θεματικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, βραδιές ψυχαγωγίας στην παραλία, ψάρεμα διασκεδαστικούς διαγωνισμούς, επιλεγμένες συναυλίες και χορό, συνταγές και μαγειρική από τις γυναίκες της περιοχής; θερινό σινεμά με προβολές ταινιών για όλους και πολλά αλλά δρώμενα.


Ειδικότερα, για το Σαββατοκύριακο 25 και 28 Ιουλίου από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα μικροί  και μεγάλοι συναντιόμαστε δημιουργούμε και διασκεδάζουμε μέσα σε ένα πλούσιο σε δραστηριότητες πρόγραμμα.
 Αύριο Σάββατο στις 25 Ιουλίου το πρωί από τις 10πμ μέχρι τη 1μμ ο εικαστικός Γιάννης Γεωργιάδης υποδέχεται τα παιδιά για να δημιουργήσουν ευφάνταστες κατασκευές αντλώντας έμπνευση και χρησιμοποιώντας υλικά της θάλασσας. Η συνάντηση του Εργαστηρίου θα γίνει στο σκεπασμένο χώρο στην Κεντρική Εξέδρα των Μεσαγκάλων.
To απόγευμα στις 5.30μμ ξεκινά η πολυαναμενόμενη και επιτυχημένη Ποδηλατική Διαδρομή. Ακολουθούμε κατάφυτες περιβαλλοντικά προστστευμένες ζώνες και τοπικούς παραθαλάσσιους οικισμούς. Η εκκίνηση θα γίνει από την Κεντρική Εξέδρα των Μεσαγκάλων.Οι σταθμοί μας είναι, Μεσσάγγαλα Κουλούρα Παλαιόπυργος Αλεξανδρινή Στόμιο Μεσάγκαλα.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου το πρωί από τις 10πμ μέχρι τη 1μμ οι δημιουργοί Κωρίνα Γιώτα και Κωνσταντίνα Τζουβάρα στήνουν ένα Εργαστήρι για ενήλικες και παιδιά με θέμα «Ζωγραφική σε πέτρα».


Η συνάντηση τού Εργαστηρίου θα γίνει στην αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων. Λόγω του ειδικού χαρακτήρα του εργαστηρίου προκειμένου να γίνει ο εφοδιασμός των υλικών η συμμετοχή θα γίνεται έπειτα από δήλωση στο χώρο των εκδόσεων και στα τηλέφωνα (Κορμιά  6932 443366,  Κων/να 69729 67338). Το βράδυ της Κυριακής στις 9.15μ.μ. - 11μ.μ. είναι αφιεαρωμένο στους σινεφλ. Βραβευμένες, δροσερές και καλοκαιρινές, Ταινίες Μικρού Μήκους όπως προβλήθηκαν στο Διεθνές Κινη-ματογραφικό Φεστιβάλ Artfools. Η εκδήλωσή εντάσσεται στην ενότητα του τριημέρου Με θέα το Αιγαίο υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

mesaggala, mesagkala, Μεσάγγαλα, Μεσάγκαλα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχείο, διακοπές Ελλάδα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, οικογενειακές διακοπές, Λάρισα, Όλυμπος, Hotel, apartments to let, Larissa, Olympous coast, Olympos, Διακοπές Μεγάγγαλα Λάρισας, Μεσάγκαλα Λάρισας, villa yianna, Βίλα Γιάννα, rooms to let. διαμερίσματ μεσάγγαλα καστρί λουτρό. 40 km ανατολικά της Λάρισας και 100km νότια της Θεσσαλονίκης, Kapsalis Hotel, το ιδανικό συγκρότημα στην κατάλληλη τοποθεσία, προετοιμασμένο να προσφέρει ξεκούραση και ηρεμία συνοδευμένα με διασκέδαση και ανέσεις. ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ , ENOIKIAZOMENA DOMATIA KASTRI LOUTRO. 14 ευρύχωρα, ευήλια, επιπλωμένα διαμερίσματα με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 έως 5 άτομα το καθένα, αυτόνομο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, αποτελούν αναμφισβήτητα μεγάλη πρόκληση για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστες και ευχάριστες διακοπές. Λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων.Δημιουργία ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, Κατασκευή E-Shop για πώληση και προώθηση προϊόντων , σε προσιτές χαμηλές τιμές.

Main Menu

Main Menu